جشن آواهاي باستاني باعث ارتقاء گردشگري فرهنگي مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn) محمد سرير،رئيس خانه موسيقي ،با اعلام اين مطلب گفت:يکي از جاذبه هاي مشرق زمين و به ويژه ايران،داشتن فرهنگي متنوع و متفاوت است که براي بسياري از گردشگران و به خصوص گردشگران خارجي بسيار با اهميت است و مي‌تواند منجر به گسترش گردشگري فرهنگي شود.

وي افزود:خانه موسيقي مي تواند بخش هاي نرم افزاري را در حوزه کارهاي اجرايي ماننددعوت از گروههاي اجراکننده و جذب مخاطباني که اهميت مورد نياز را به اين برنامه بدهند را انجام دهد تا اين برنامه ها تداوم بيشتري پيدا کند.

سرير حضور بخش خصوصي را براي اجراي فعاليت هاي فرهنگي،مثبت ارزيابي کرد و اظهار داشت:موسيقي بومي و محلي بخشي از هويت يک جامعه را تشکيل مي دهد؛به يقين عوامل مجتمع توريستي – تفريحي گنجنامه به دليل داشتن دغدغه هاي فرهنگي ، روي اين پروژه ها سرمايه گذاري کرده اند.

اين مقام مسئول افزود:خوشبختانه گروههاي شرکت کننده در نخستين جشن آواهاي باستاني از نظر موسيقايي داراي کارنامه درخشاني هستند و مي توانند تأثير خود را به بهترين شکل ممکن در ذهن مخاطب گذاشته و يک نوستالژي را براي کساني که آنجا حضور دارند،ايجاد کنند.

نخستين جشن آواهاي باستاني 9 تا 12 تيرماه سال جاري با حضور شش گروه موسيقي نور محمد درپور از تربت جام ،گروه فرج عليپور از استان لرستان،گروه ليان به سرپرستي محسن شريفيان، گروه مهرگان از استان کرمانشاه،عاشيق حسن اسکندري از آذربايجان شرقي و گروه حاوا به سرپرستي پروين بهمني در مجتمع توريستي – تفريحي گنج نامه در استان همدان برگزار خواهد شد.

در حال حاضر فاز نخست اين مجتمع گردشگري به پايان رسيده است .همچنين براي اطلاعات بيشترمي توان به سايت www.telecabin-ganjnameh.com مراجعه کرد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388030357